Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Victoria - 18 maj 2009 20:55

Idag somnade Filip i sin säng för första gången. Vi har haft honom bredvid oss tills nu. Slipper vakna till när han blir hungrig på natten men nu har han börjat sova längre och längre perioder så nu tyckte jag att det var dags. Vi behöver inte ligga och trängas när han sover så länge.


Jo Filip har börjat att vända sig ifrån rygg till mage flera gånger på rad. Fattar inte hur fort tiden går, han är ju snart 3 månader.

Kramiz.

Av Victoria - 18 maj 2009 09:36

Lördag:

15 års fest på min förskola, Viljan. Hampus, Filip och jag lämnade Reidar på jobbet strax innan 10. Sen åkte vi hem och hämtade lite packning och sen bar det av till Kovland. Där blev det en heldag med alla möjliga aktiviteter. Hampus fick rida, gräva med en riktig grävskopa, hoppa i hoppborg, fiska i fiskedamm, pyssla, leka m.m Det fanns även ett tombola stånd samt ett loppis stånd. Alla pengar förskolan fick in gick oavkortat till världens barn. :-)

Jag fyndade en docka 10kr , en docksäng 20kr och en mobil 10kr till Filips vagn. När vi satte oss i bilen så var Hampus så trött att han bara grinade. Stackarn orkade inte med sig själv. När vi kom hem så åt vi middag och fick ny energi. När Hampus skulle gå och lägga sig så säger han att dockan var lite sugen och sätter sig och ammar honom. Sen rapar han dockan och säger med en panikaktig röst: -Mamma fort det kommer kräks, hämta papper. ;-)

Jag hämtar papper och han torkar av dockan. Sen bäddar han ner honom i sin säng.

Mormor och morfar kom sen förbi för att hämta bilen. De skulle köra upp den till Reidars jobb för att han skulle jobba som vakt senare. Hampus hann träffa dem, Filip låg och sov redan. Hampus frågade då mormor om hon kunde göra kläder till dockan. Han var väldigt bestämd att dockan skulle följa med henne så hon kunde mäta på honom. Dagen efter hade hon gjort, byxor, tröja och en mössa till dockan. Snacka om att släppa allt man håller på med och göra som lilleman sägern :-D


Idag gjorde Hampus STORA plopp i toaletten. Han blir så stolt varje gång. :-)


Söndag:
Kalas på min förskola. Några vänner till oss, deras dotter fyllde 3 år och fick låna min förskola i några timmar. Vi hade jätteroligt och underbart väder var det dessutom så vi var utomhus hela tiden. Massa lek och bus hela dagen. Sen samma procedur som på lördagen. Åkte hem med en övertrött kille.


Kramiz.

Ovido - Quiz & Flashcards