Alla inlägg den 2 juni 2009

Av Victoria - 2 juni 2009 22:17

Idag tog Filip i så mycket när han skulle rulla över till mage att han rullade runt direkt igen på mage. Snacka om en sur kille när han märkte att han var på rygg igen :-D


Hampus har varit ganska billig de senaste dagarna. Lyssnar inte alls på ordet NEJ!!! Snacka om att vara supertrotsig. Hoppas att det vänder snart. Han gnäller och piper för minsta lilla. Helt plötsligt kan han inte göra något. Men det är väl lite avundsjuka som ligger där för att han märker väl att vi hjälper Filip med allt. Hoppa som sagt av att det går över snart.


Mamma var lite bättre idag. Hon är inte lika öm över magen som hon var igår. Hoppas och ber av hela mitt hjärta att hon blir så bra att hon känner att hon kan åka på torsdag.


Reidar var till tandläkaren idag eftersom han hade ont i en lagning som han gjorde förra veckan. Som alltid då han lagar en tand så börjar den att själv dö. Så nu måste han göra en rotfyllning. Suck. Fattar inte vad det är för fel på hans tänder. Det är precis som att tänderna blir sura över att bli lagade och sätter igång och jävlas med honom.


Nepp nu ska jag ta och sussa. Dags för att samla energi för att packa allt imorgon. På torsdagnatt är det dags att åka till Maldonga som Hampus säger.

Mallis here we come!!!

http://www.fritidsresor.se/resa/spanien/mallorca/palma-nova/lagenheter-viva-palmanova/?season=sommar-2009 Här ska vi bo. :-)


Kramiz.

Ovido - Quiz & Flashcards