Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Victoria - 1 juni 2009 21:04

Har de senaste suttit och sytt som en galning. Nu är iallafall min klänning klar inför bröllopet. Pojkarnas byxor samt har hjälpt mamma att sy hennes kläder. Har varit nere hos mamma och pappa och sovit över där för vi har hållit på att sytt enda tills midnatt de senaste dagarna. Mamma har varit hängig och inte orkat att sytt så jag har tagit på mig och fixat allt.

Igår åkte hon upp på aktuten, vilket brukar aldrig hända. Hade så ont så hon hade nästan panik. Fick ta en massa prover samt skulle åka upp igen idag för fler tester. Fick smärtstillande igår så hon skulle kunna sova.

Åkte upp idag vid 8-tiden och kom inte hem förrän efter 17.

Hon hade en kotförskutning, men den hade tydligen gått tillbaka så hon skulle bara vara försiktig med att lyfta och böja sig. Sen hade hon vätska hela buken samt inflammerade fickor i tarmarna. Hon fick en massa medicin typ 9 tabletter per dag ska hon nu äta. De ville lägga in henne men så tjurig som hon är så åkte hon hem. Tur att det är nära till sjukhuset.

Nu håller vi tummarna att hon blir bättre så vi kan åka utomlands. Mattias och Nina har sagt att kan inte alla komma så blåser de av bröllopet. Tycker att det skulle vara så synd för dem om det skulle bli så.


Kramiz.

Ovido - Quiz & Flashcards