Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Victoria - 25 juni 2009 22:07

Tre kvällar på rad så har Filip gjort samma sak. När han har ätit klart så får han nappen och då börjar han nynna lite och sen somnar han. Det låter så gulligt när han liksom sjunger för sig själv innan han somnar.


Har köpt hem lite potatis och gröt för han ska få börja få smakisar. Har dock inte lika bråttom som med Hampus. Mycket kan nog bero på att amningen fungerar jättebra nu och med Hampus så fick han mycket ersättning vid den här tidpunkten så då kändes det att vi kunde lika gärna ge honom riktig mat. Filip verkar intresserad över det vi stoppar i munnen så det är väl dags för att han få pröva lite. Skulle få testa idag hade jag bestämt men klockan rann iväg så snabbt och jag vill inte att han ska få äta så sent på kvällen, om han nu får ont i magen. Inte roligt att gå och lägga sig med magknip.


Idag var vädret bara så underbart. Tog fram lillpoolen så grabbarna kunde bada lite. Hampus poängterade dock att han ville ha en större så att han kan simma. Ska väl försöka införskaffa en sån. Den vi hade i fjol tycker jag var dålig. Inga uppblåsbara kanter. Minsta lilla knuff så åkte kanten ner och vattnet ur.


Kramiz.

Ovido - Quiz & Flashcards