Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Victoria - 6 juli 2009 22:28

Natten gick jättebra för Hampus att sova utan napp. När han vaknade så frågade han om nappen en gång men sen kom han på att tomten skulle ju komma förbi och lämna ett STORT paket. :)

Det enda han pratade om var det hela dagen. Fick förklara för honom att Tomten kommer nog senare ikväll då paketet var så stort att inte brevbäraren fick med sig det.

När Reidar kom hem så bar han paketet som Hampus skulle få till baksidan och jag smög ut och slog in det i julklappspapper. Sen ställde jag den på Hampus säng och drog ett presentsnöre längs hela trappen upp. Sa till Hampus att jag hittade ett långt snöre. Genast blev Hampus nyfiken och böjade att veva in snöret och följde det. Säger bara snacka om glädje att hitta paketet på sängen. Han kom fram till teorin att Tomten hade kommit via skorsten och lagt paketet där medan vi åt middag. Klok unge ;)

Han formligen slet upp paketet och sen var det jubil en elmotorcykel!!!

Hampus och pappa skruvade ihop den och sen var det ut och testa den länge och väl. En väldigt stark motor i den då den orkar backa trotts nerförsbake och grusigt.


Sen var det godnatt och nattningen gick lika bra som igår.


Kramiz.


Ovido - Quiz & Flashcards