Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Victoria - 14 februari 2009 18:27

Idag gifte sig min bästa kompis :-) Vi klev upp tidigt och gjorde oss fina och åt en rejäl frukost. Sen packade vi ut allt vi skulle ha med oss i bilen. Bebisens alla saker fick följa med utifall att han skulle få för sig att titta ut. Det var ju trots allt bara 2 mil till Sollefteås förlossning. Bättre att åka dit än hem till Sundsvall om allt skulle sätta igång under bröllopet.

Väl där så då var det kortknäppning på hög niviå. Fick dessutom förfrågan att sitta längst fram farmför brudparet så de fick bilder framifrån istället bara på deras ryggar. Så där satt jag vackert och tog massor av kort. Fick ävaen agera lite brudtärna då brudbuketten var lite ivägen vid ringväxlingen ;-)

Bröllopet var jättefint och bjudningen var jättegott. En massa god mat samt en underbar tårta serverades. Sen efteråt så bar det iväg för brudparet med barn till Sundsvalls stadshotell. Vi åkte samtidigt som dem, var faktiskt ganska trött, hade ju inte vilat något under dagen. Hampus slocknade i Kramfors och sov hela vägen hem till sin säng. Ligger och sussar så gott. Undrar just när han kommer att tycka att det är morgon imorgonbitti när han somnade så här tidigt idag. Det blir så vackert att kliva upp med honom då Reidar ska jobba som vakt inatt.


Kramen.


Ovido - Quiz & Flashcards