Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Victoria - 16 februari 2009 19:07

Trodde faktiskt att det var dags inatt att åka in. Vaknade kl 2:14 med kraftiga värkar. De kom med 3-4 minuters mellanrum och höll i sig i ca 1 minut. Gick upp och vankade på övervåningen så jag inte skulle väcka Reidar och Hampus. Var jättetrött men inget hjälpte. Testade att ta alvedon och värma vetevärmaren och det lindrade väl lite men inte så värst mycket. Satt och surfade och hittade en sida http://www.varktimer.se/ där man enkelt kunde trycka på mellanslag för att klocka värkarna. Vid 6-tiden avtog de och jag slumrade till i soffan. Fick till och sova lite under dagen då Hampus var på förskolan men hade små värkar hela tiden, dock inte lika kraftiga som inatt.

Gick sen och hämtade Hampus och sen gick vi ner till mormor och morfar och åt korv och makaroner. Skönt att slippa tänka på middag då man är totalt tvärslut och Reidar jobbar till 21.


Sitter nu hemma och hoppas att allt kör igång igen så vi får träffa lillprinsen. Hampus ligger och sover så gott i sin nya säng och snart är det väl dags för mig att krypa ner och sova.


Jo tog och mätte mitt "midjemått" har bara 122cm midja nu och +23kg :-D Hoppas det försvinner lite snabbt efter förlossningen.


Ha det gött. Kramen.

Ovido - Quiz & Flashcards