Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Victoria - 12 mars 2009 20:48

Idag var det dags för vägning för Filip. Påväg till BVC blev vi sittande i kö för att kunna komma över bron till Granlo. Trafikljuset var trasigt och släppte över ca 4 bilar åt gången. Tog sin lilla tid att ta sig över men tillsist blev det våran tur. Var några minuter försenad till BVC men fick ändå sitta och vänta där. Filip vägde 4210g och var nu 54 cm lång. Har ökat nästan 400g på en vecka och det var jättebra tyckte Karin (BVC-tanten). Hon lyssnade på honom med tanken på hans förkylning men lungorna lät bara bra. Han är dessutom bättre än hur han var igår.


Efteråt åkte vi till sjukhuset för att knäppa kort till tidningen. Hampus var så duktig, var så stolt över honom. Han gjorde allt som fotografen sa att han skulle. Bild i tidningen kommer nog nästa lördag.


Hemma så blev det lunch sen gick jag och Filip och sov en stund. Vi hade inte sovit så bra inatt då en täppt näsa gjorde det svårt att sova gott. Vi sussade en timme sen gick vi upp och gjorde middag. Fisk och potatis, mums.


Håller på att planera inför Hampus kalas. Han har beställt en tårta med en polisbil, få se om jag får till det. Ska iväg och handla imorgon.


Kramiz.

Ovido - Quiz & Flashcards