Alla inlägg under mars 2009

Av Victoria - 11 mars 2009 21:40

Filip har sovit oroligt hela natten och vaknade jättesnorig. Stackan har redan fått sin första förkylning. Vi tog oss en rejäl sovmorgon han och jag medan Hampus gick på skolan. Kl 14 hämtade vi Hampus och åkte in till stan för att han skulle få klippa sig hos en frisör för första gången. Vi åkte till pappas frisör. Hampus var jätteduktig, satt blixtstilla. Han var dock lite skeptiskt så det var bäst att hålla pappas hand medan han blev klippt. Han gillade frisyren men inte färgen som han fick efteråt i håret. När vi kom ut till bilen så sa han till mig: -Vi åka hem och duscha bort färgen? Så sagt och gjort så blev det en dusch på kvällen.


Jag åkte till Birsta och inhandlade en Näsfrida för lillprinsens näsa efter vi hade kommit hem och ätit middag. Han är så täppt i näsan och hade hört att en sån fungerar mycket bättre än den vi hade hemma. Satt även i telefonkö i 50 minuter till akuten för rådgivning nu ikväll. Var så orolig då han började andas så tungt. Där sa de att i och med att han inte har någon hög feber så var det något att vara orolig. Blir nog en natt med lite sömn.


Kramiz.

Av Victoria - 10 mars 2009 21:35

Idag fick jag blommor ifrån min arbetsplats. Otroligt vackra.


Idag var första dagen efter vi fick Filip som Hampus skulle gå på "skolan" som han säger. Inte dagis mamma jag gå på skola. Älsklingpruppen min. När han kom dit så sprang han före pappa och bara rusade in och berättade att han hade blivit storebror och hans lillebror heter Filip.


Idag var det årsmöte på mitt jobb. Tog mig tid och åkte upp dit en stund för att träffa all personal och föräldrar. Var roligt att träffa alla. Känner att man saknar alla vuxna som man brukar träffa nästan dagligen annars. Ska ta en sväng upp dit på fredag så man kan sitta och prata i lugn och ro.


Kramiz.


Av Victoria - 8 mars 2009 21:30

Idag var vi på kalas. Tant jejje fyllde 30 år eller rättare sagt imorgon. Det tog slin lilla tid att ta sig iväg med två grabbar. Lilla bajskungen dassade ner sig rejält innan vi kunde komma iväg men vi kom dit till sist :-)

Alla beundrade Filip så mycket, tyckte han var så söt :-D Hampus hittade Leon och hans leksaker och satte fart och röjde runt i hans rum. Det var inte många leksaker som låg där de skulle efter de hade hållit på. Hampus lyckade dessutom få två fina skrubbsträck i pannan efter att ha vurpat med Leons traktor. Hoppas de försvinner innan torsdagen då vi ska ta kort för tidningen.


Kramiz.

Av Victoria - 7 mars 2009 20:10

Idag bokade vi tågresa ner till Arlanda i juni då vi ska utomlands. Betalade 834kr för 4 vuxna och 2 barn :-) Nu gäller det att man är uppmärksam och snabb när sj lägger ut biljetterna till hemresan.


Var till BarnensHus med mormor och handlade födelsedagspresenter till Hampus. Hittade en massa smått och gått får se om det går hem hos vår blivande 3-åring.


Ikväll så är jag och Filip ensamma hemma. Mormor och morfar ville låna Hampus ikväll och tills imorgon. Hampus har pratat mycket om att få sova över hos dem och ikväll blev det av igen. Där få han 100% uppmärksamhet vilket kan vara skönt för honom då lillebror tar mycket tid just nu.

Reidar har åkt in till Stadshuset för att gå på en 25årsfest. Så det blir lite lugnt här hemma innan det blir dags och snusa kudde.


Kramiz.

BVC

Av Victoria - 5 mars 2009 20:02

Var första gången till BVC. Allt var bara bra med Filip. Vägde 3840g har inte riktigt hunnit upp till födelsevikten men snart så, bara 96g kvar. Fick en massa papper och broschyrer om mat, säkerhet och barns utveckling. Massor att läsa och förnya kunskaperna sen vi fick Hampus.


Kramiz

Av Victoria - 3 mars 2009 19:56

I morse kl 6 lossnade navelstumpen vid blöjbytet. Känns så otroligt skönt att den är borta då den luktade inte direkt hallontårta ;-)

Lillpruppen är så trött och sover hela tiden. Han äter och sen somnar han. Kan sitta och titta på honom hur länge som helst, sååå vacker. Skönt att han kan komma till ro då storebror springer omkring och låter om. Inte direkt lättväckt då han somnar gott till dammsugarens oljud.


Kramiz.

Av Victoria - 1 mars 2009 20:08

Helt sjukt att det har gått en vecka redan sen vi fick Filip. Vi är alla så förälskad i honom. Kan inte tänka mig ett liv utan mina vackra pojkar. Är så tacksam över att fått så underbara och friska barn.


 Imorse så fick jag och Filip lite sovmorgon då Hampus och pappa åkte på Bamsegympa själva. Behöver lite ensamtid tillsammans med Filip och Hampus behöver också lite ensamtid med någon av oss.

Kramiz.

Ovido - Quiz & Flashcards